Avd. Tilhenger

Vi er Oppdals største tilhengerforhandler, og selger årlig mellom 60-90 tilhengere. Vi har godt utvalg på lager, og registrerer selv. Innen 20 minutter har du din valgte tilhenger på ditt tilhengerfeste med vognkortet i hånda.

Vi har tilgang til et stort utvalg hengere som du kan lese mer om under:

Vi er stolt forhandler av norskproduserte Tysse tilhengere, Tysse har et bredt utvalg og er vårt mestselgende tilhengermerke.

Se våre finn.no annonser på tilhengere

Brosjyre og priser for Tysse tilhengere her

Vi er stolt forhandler av BK-Hengerens produktutvalg. BK-Hengeren har hatt en eventyrlig vekst og har posisjonert seg som en av de ledende hengerleverandørene i Norge. Meste kjent for de gode snøscooterhengerene med hvit glassfibertopp.

BK-Hengeren er også vår hovedleverandør innen snøscooterkjelker og ATV hengere.

Se våre finn.no annonser på tilhengere

Brosjyre og priser for BK-Hengeren tilhengere her

OM MOTORHUSET OPPDAL

Bedriften drives i dag i hovedskak med to avdelinger, butikk og verksted.
Vi har totalt 18 heltidsansatte, og noen deltidsansatte, som tilkalles ved ekstra store arbeidsmengder. Butikken drives fra et moderne industribygg på 550m2 over 2 etasjer der vi har en fyldig maskinvarehandel, salg av ATV/Snøscooter og kontor/administrasjonsdel. Verkstedet drives fra et nyoppusset bygg på 1200m2 der vi har kjøretøyverksted med moderne utstyr og komplett kjøretøykontroll linje for småmaskin, snøscooter, atv, personbil, buss og lastebil. Vi er godkjent MC, Personbil, påbygg og lastebilverksted fra Statens Vegvesen, inkl. periodisk kjøretøykontroll.

KONTAKT OSS

Vi holder til i Oppdal Kommune i Sør-Trøndelag fylke.

Besøksadresse:
Smivegen 3
7340 Oppdal
Norge

Tlf. 72 40 43 00

post@motorhuset-oppdal.no