Bilverksted

mbvloggo
Kjøretøyverkstedet driver med reparasjon og periodisk kjøretøykontroll for alle typer kjøretøy. Det startet i utgangspunktet i 1997 da nye eiere så en mulighet for å starte med lastebilverksted her på Oppdal. Det viste seg at dette var et behov, og det ble etter hvert behov for flere mekanikere. Nytt kjøretøyverksted ble ferdigstilt i 1998 med 3 komplette vogntogfelt. Det har også etter hvert blitt et behov for reparasjon av personbil, som et supplement i starten men nå på mer fast basis. Vi har i 2014 ferdigstilt et moderne personbilverksted som utfører alt mekanisk arbeid/service inkl. EU-Kontroll og Frontrute reparasjon/bytte. Vi har nå 5 faste mekanikere på kjøretøy som blant annet driver med følgende:

-Service og vedlikeholdsarbeid på lette og tunge kjøretøy

-Motor og drivlinje reparasjoner

-Diagnose og feilsøking av alle systemer

-Periodisk kjøretøykontroll for lette og tunge kjøretøy

-Bytte og reparasjon av frontruter

-Montering og toårskontroll av analoge og digitale ferdskrivere

-Montering, diagnose og reparasjon av tilleggsvarmere (Webasto og Ebersprecher)

-Flushing av automatgearkasser

-Air Condition service / fylling

-Hjulstillingskontroll / justering

Vi har topp moderne utstyr fra BOSCH, TEXA, LAUNCH, ROSSTECH og AUTOLOGIC innen feilsøking og diagnose av personbil og lastebil.

Bilder av det renoverte personbilverkstedet fra November 2014

DSC_0398

TA KONTAKT MED VÅRT KUNDEMOTTAK

OM MOTORHUSET OPPDAL

Bedriften drives i dag i hovedskak med to avdelinger, butikk og verksted.
Vi har totalt 18 heltidsansatte, og noen deltidsansatte, som tilkalles ved ekstra store arbeidsmengder. Butikken drives fra et moderne industribygg på 550m2 over 2 etasjer der vi har en fyldig maskinvarehandel, salg av ATV/Snøscooter og kontor/administrasjonsdel. Verkstedet drives fra et nyoppusset bygg på 1200m2 der vi har kjøretøyverksted med moderne utstyr og komplett kjøretøykontroll linje for småmaskin, snøscooter, atv, personbil, buss og lastebil. Vi er godkjent MC, Personbil, påbygg og lastebilverksted fra Statens Vegvesen, inkl. periodisk kjøretøykontroll.

KONTAKT OSS

Vi holder til i Oppdal Kommune i Sør-Trøndelag fylke.

Besøksadresse:
Smivegen 3
7340 Oppdal
Norge

Tlf. 72 40 43 00

post@motorhuset-oppdal.no